Toate aplicațiile descrise aici au drepturile de autor rezervate firmelor aferente. Nu vând nimic și nu oblig pe nimeni să facă ceva pentru mine. Dacă cineva se trezește că nu-i convine apariția imaginilor cu produsul său pe acest site sunt deschis comunicării și soluționării oricărei probleme ce poate apărea și voi încerca să o rezolv în beneficiul tuturor.

Toate textele sunt scrise de mine (toate inafară de citatele de la baza paginii care umblă pe internet in diferite forme de multă vreme). Nu văd sensul de a copia articole de pe alte site-uri sau din alte surse fiindcă în modul acesta nu am cum să revizuiesc ce vreau să parcurg și doar îmi fur propria căciulă. Dacă există vreo similaritate cu alte articole sunt sigur că este o coincidență. Dar apoi, Hei! Sunt curios să întâlnesc persoana care gândește și scrie exact ca mine.

Dacă cineva vrea să copieze textele scrise de mine, e liber să o facă. Aș putea implementa metode de a restricționa accesul la site pentru a nu se putea copia de pe el, dar mereu îmi vin în cap metode de a trece peste ele. Așa că, într-o țară unde dreptul de autor este doar o expresie, nu văd rostul de a pune lacăt pe ceva care ar trebui să fie liber de la bun început. Desigur, e dezirabil ca subiectele abordate să fie înțelese și reținute, chiar utilizate, însă și eu am fost pus în situația de a scrie esee pentru tot felul de materii care nu mă interesau. Și sunt conștient că programarea nu e pe gustul tuturor.

Intenționez ca informația de pe acest site să fie cât se poate de corectă. Pentru asta pierd timpul documentându-mă și testând diferitele aplicații pe care le scriu. Nu intenționez să mă uit din nou și din nou peste lucrurile pe care le-am scris și nu pretind să fiu atotcunoscător așa ca se pot strecura uneori greșeli. Există pagina de contact și orice nelămurire sau greșeală poate fi menționată acolo. Apreciez.

Unele articole sunt incomplete. De pildă descrierea opțiunilor de compilare avansate pentru Turbo Pascal sau Borland C++ necesită descrierea programării în limbajul mașină. Altfel va trebui să explic o mulțime de lucruri în pagina dedicată unui mediu de programare și până la urmă nu se va înțelege nimic. Nu plănuiesc să mă grăbesc să adaug subiecte site-ului dar voi persevera până când voi ajunge la nivelul de înțelegere a calculatoarelor și a modului cum funcționează ele pe care mi-l doresc.

Singurele imagini pe care le mai folosesc, și aici nu mă refer la mediile de programare sau la aplicații, sunt luate de la acești băieți. Le mulțumesc pentru munca lor.